Voor wie?

Doe beroep op Fire Coatings voor de advisering, opmeting, levering, attestering, inspectie en conformiteitsevaluatie van brandwerende en brandvertragende coatings.


Stabiliteitsingenieurs

Brandwerende coatings zijn ontwikkeld om dragende constructies langer bestand te maken tegen extreme hitte en vuur. Doe beroep op de expertise van Fire Coatings om aan de brandveiligheidseisen te voldoen.

Architecten

Als het gaat om de veiligheid van gebouwen, is het belangrijk om maatregelen te treffen om de verspreiding van brand te beperken en de tijd te verlengen die de brandweer nodig heeft om het vuur te blussen. Doe beroep op brandvertragende en brandwerende coatings van Fire Coatings.

Projectontwikkelaars

Bescherm je gebouwen tegen brand en verhoog de brandveiligheid dankzij brandwerende en brandvertragende coatings.

Overheidsinstanties

Beperk de verspreiding van een eventuele brand, zorg voor een vermindering van de potentiële schade aan het gebouw en verhoog de veiligheid voor de bewoners en de brandweer dankzij de brandwerende en brandvertragende coatings van Fire Coatings.

Winkeleigenaars

Verhoog de veiligheid voor je klanten, personeel en je zaak door beroep te doen op brandwerende en brandvertragende coatings. Voldoe aan de strenge brandveiligheidseisen en laat je adviseren.

Horeca eigenaars

Voldoe aan de strenge brandveiligheidseisen en bescherm jouw klanten, medewerkers en jouw zaak tegen de gevolgen van een eventuele brand.

Zelfstandigen

Ben je zelfstandige en beschik je over een publiek gebouw? Bescherm je eigendom en voldoe aan de strengste veiligheidseisen met brandwerende en brandvertragende coatings. Fire coatings staat je bij met professioneel advies.

Kinderdagverblijven

Je hebt een preventierapport ontvangen van de brandweer en je wilt hiermee aan de slag?
Voldoe aan de strengste brandveiligheidsnormen dankzij onze brandwerende en brandvertagende coatings.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x