Brandvertragende verf REI 30

Op zoek naar brandvertragende verf REI 30?

Fire coatings is expert in brandvertragende verf REI 30 voor het coaten van constructies.
Reken op ons voor professioneel advies om aan de strengste brandveiligheidsnormen te voldoen.

brandvertragende verf REI 30


Wat is brandvertragende verf REI 30?

Brandvertragende verf REI 30 is een type verf dat speciaal is ontworpen om de doorbuiging van stalen draagprofielen bij brand te voorkomen of te vertragen en de verspreiding van het vuur tegen te gaan. "REI 30" is een classificatie die de mate van brandbestendigheid van de verf aangeeft.

REI 30 is een classificatie die wordt gebruikt om een verf aan te duiden die is getest en 30 minuten brandweerstand biedt. 

Het is belangrijk op te merken dat hoewel brandvertragende verf nuttig kan zijn bij het voorkomen van de verspreiding van vuur, het niet als enige methode van brandbeveiliging mag worden gebruikt. Andere maatregelen voor brandveiligheid, zoals rookmelders, brandblussers en sprinklers, moeten ook worden genomen om een uitgebreide bescherming tegen brand te bieden.

Op zoek naar brandvertragende verf REI 30?

Hoe werkt brandvertragende verf REI 30?

Brandvertragende verf REI 30 is een coating die is ontwikkeld om dragende constructies langer bestand te maken tegen extreme hitte en vuur. De hitte zorgt voor een chemische reactie waardoor de verf gaat zwellen en een beschermende barrière vormt tussen de vlammen en de ondergrond: hoe dikker de laag opzwelt, hoe langer de brandwerendheid. Dit zorgt ervoor dat een constructie langer stabiel blijft zodat iedereen in het gebouw veilig kan evacueren.

Wij verdelen de brandwerende coatings van Sika, Hempel en Nullifire, dé referenties in deze nichemarkt. Na applicatie ontvangt u van ons een brandattest. Indien gewenst helpen we met calculatie van de nodige hoeveelheid product, applicatiemanier en controle op de werf. We bieden een totaaloplossing voor elk project van 30 min tot 2 uur.


Hoe kan brandvertragende verf REI 30 worden toegepast en op welke materialen kan het worden aangebracht?

Brandvertragende verf REI 30 kan worden toegepast op beton en staal. Het wordt meestal gebruikt in gebouwen en constructies om de verspreiding van vuur te vertragen en de structurele integriteit van het gebouw te behouden.

De verf wordt aangebracht met behulp van een standaard verfroller of geschikte airless verfspuit en moet op de juiste manier worden aangebracht om de gewenste berekende laagdiktes en dus brandvertragende werking te verkrijgen. Het is belangrijk om hierbij te vertrouwen op een expert. Fire Coatings kan je hierbij helpen.

Brandvertragende verf REI 30 gezocht?
Elke ondergrond vereist gepast advies van een professional om aan de brandveiligheidseis te kunnen voldoen.

Hoe lang blijft de werking van de brandvertragende verf REI 30 intact?

De brandvertragende werking van de verf kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de verf en de omstandigheden waaraan het wordt blootgesteld. Over het algemeen blijft de werking van brandvertragende verf gedurende een lange periode behouden, maar het kan na verloop van tijd afnemen.

Het is ook belangrijk om te weten dat de levensduur van de verf kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals blootstelling aan vocht, chemicaliën en UV-licht. Het is daarom belangrijk om de verf regelmatig te inspecteren en te onderhouden om er zeker van te zijn dat deze nog steeds effectief is.

Controleren of jouw brandvertragende verf REI 30 nog effectief is?

Waarom kiezen voor Fire Coatings als jouw specialist in brandwerende en brandvertragende coatings?

Op zoek naar brandvertragende verf REI 30? Met Fire Coatings ben je zeker dat je samenwerkt met een expert in advisering en laagdiktecalculatie, opmeting, levering, attestering, inspectie en conformiteitsevaluatie van brandwerende en brandvertragende coatings.

Wij hebben een real time expertise in brandwerende coatings op staal, hout of beton. Ook bieden we diverse topmerken aan, waarbij we steeds de meest kostenefficiënte oplossing bieden. Hierdoor hebben we ook een ruime voorraad aan producten die snel leverbaar zijn.

Fire Coatings voor elke ondergrond

Fire Coatings NV is dé specialist in brandwerende coatings voor staal en beton en brandvertragende coatings voor hout. Deze coatings zijn ontwikkeld om dragende constructies langer bestand te maken tegen extreme hitte en vuur. De hitte zorgt voor een chemische reactie waardoor de verf gaat zwellen en een beschermende barrière vormt tussen de vlammen en de ondergrond: hoe dikker de laag opzwelt, hoe langer de brandwerendheid. Dit zorgt ervoor dat een constructie langer stabiel blijft zodat iedereen in het gebouw veilig kan evacueren. 

Dé specialist in brandwerende en brandvertragende coatings

brandvertragende verf REI 30

Staal

Brandwerende coatings voor staal, zowel in een binnen- als buitentoepassing

brandvertragende verf REI 30

Beton

Brandwerende coating voor beton in een binnentoepassing.

brandvertragende verf REI 30

Hout

Brandvertragende verven & vernissen voor hout in zowel een binnen- als buitentoepassing.

brandvertragende verf REI 30

BE 0471.517.889

Brandvertragende verf REI 30

Elke ondergrond vereist een professioneel advies om aan de strengste brandveiligheidsnormen te voldoen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x